logo gebre · telèfon 972 630 945 telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Equip educatiu

Jana Pujol

Gemma Casals

Directora de centre

Soc la Gemma Casals. Soc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. Abans del grau vaig realitzar, per una banda, el CFGM d’Atenció Sociosanitària i, per l’altra, el CFGM d’Auxiliar d’Infermeria. També he cursat el màster en dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge (UOC).
Els darrers nou anys he estat treballant com a cuidadora en un centre per a persones amb diversitat funcional i durant aquest temps he participat en un projecte solidari al Marroc.
El curs 2018-2019 em vaig incorporar a la Llar d’Infants La Bòbila com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants, on hi vaig estar durant dos anys.
Actualment porto la direcció de la Llar d’Infants El Molinet, a Monells.

Sandra Delgado

Elsa Muriana

Tutora d'aula

Soc l’Elsa Muriana. Durant diversos anys he treballat en diferents sectors laborals fins que vaig decidir fer el cicle formatiu en la que és la meva vocació, l’educació infantil. Vaig titular-me com a Tècnica Superior en Educació Infantil l’any 2011 a l'Institut d’Educació Secundària La Bisbal.

Tinc formació en primers auxilis, manipulació d’aliments i participo activament amb el “Projecte Xevi” una associació on es realitzen accions per al desenvolupament del tercer món en els àmbits de la sanitat i educació.

El 2012 vaig començar a treballar a la Llar d’infants El Molinet, de Monells, on he treballat des de llavors fent tasques d'educadora, excepte dos cursos en els quals vaig treballar per la mateixa entitat a un altre centre.

El Gebre