logo gebre · telèfon 972 630 945 telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Equip educatiu

Jana Pujol

Jana Pujol

Directora i tutora

Soc la Jana Pujol. Soc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil. Actualment estic estudiant el Màster en Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge (UOC).

He treballat en l’àmbit educatiu durant els darrers anys, realitzant classes de repàs, fent de cuidadora d’infants de diverses edats i realitzant projectes amb infants adolescents a l’Institut Santa Eugènia, de Girona.

Aquest curs 2018-2019 m’he incorporat a la Llar d’Infants El Molinet com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants.

Sandra Delgado

Sandra Delgado

Educadora i tutora

Soc la Sandra Delgado i sóc Tècnica d’Educació Infantil per l’Institut de la Bisbal d’Empordà. També tinc formació en primers auxilis per a infants, el curs de Monitora de lleure i de Manipulació d’Aliments.

Actualment estic estudiant el grau de mestra en educació infantil a una universitat a distància. He treballat a l’Escola Bressol “Trapelles”, de Celrà, i també a “El Cau de les goges” de Sant Julià de Ramis.

Des del curs 2014/2015, sóc educadora a la Llar d’Infants “El Molinet”, de Monells.

El Gebre