telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

L'Associació

L’Associació socioeducativa El Gebre neix el 30 de gener de 2013 amb l’objectiu d’aportar una visió pròpia i col·laborativa de l’educació al territori on treballem. Una atenció directa, propera, amable i sincera amb les nostres treballadores, amb les famílies beneficiàries, amb als equips educatius que assessorem i amb els infants de qui gaudim i aprenem dia rere dia. Això és el que ens permet seguir aportant una visió pedagògica diferenciada i col·lectiva en totes les nostres col·laboracions.

Els nostres associats, des de diferents punts de vista, diferents professions i diferents llocs de treball, coincideixen en un interès comú cap a una educació respectuosa amb els infants, promouen una mirada crítica amb el tradicionalisme educatiu i col·laboren en la construcció d’una transformació real del sistema educatiu que des de molts àmbits, associacions, persones individuals..., s’està fent des de fa anys al nostre entorn i a Catalunya en general.

Per col·laborar-hi, els nostres estatuts preveuen diferents vies: com a associat o com a col·laborador. A més es pot participar en les diferents activitats de l’associació com a treballador o com a voluntari (depenent de la tipologia d’activitat).