telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Entitat solidària

L’Associació socioeducativa EL GEBRE neix amb l’objectiu d’aportar a la societat uns valors d’ètica i respecte per l’entorn més enllà dels serveis on participa. És per això que col·labora desinteressadament amb altres entitats i col·lectius vinculats als seus objectius.

Aquesta col·laboració es fa a través de donacions de material, descomptes en els nostres serveis, formació amb els nostres professionals o participació en activitats o esdeveniments amb entitats amb les quals hem establert un conveni.

Sempre estem a disposició de col·laborar i per tant EL GEBRE té voluntat d’iniciar nous projectes contínuament.

Alguns exemples:

  • Donació de roba a la Fundació Glorr, aportada per les famílies dels nostres centres.
  • Donació de material a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona per a la creació d’una unitat preparada per atendre als infants en situacions d’emergència.
  • Conveni de col·laboració amb l’Associació de sordcecs de Catalunya, ASOCIDECAT, per a participar en activitats de lleure i sensibilització dels seus associats.
  • Donació de material escolar adquirit per EL GEBRE a l’escola Madrassa de Jalambere, a Gàmbia.
  • Assistència a diferents escoles, instituts i entitats de lleure per fer xerrades de sensibilització sobre la llengua de signes, la sordesa, l’accessibilitat, sistemes alternatius de comunicació...
  • Col·laboració amb EDUCAL, una ONG, Educadors Catalans amb Amèrica Llatina, que fa cooperació a Xile i Brasil i gestiona projectes tant d'educació i lleure, com emergències socials.