telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Avís legal

1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA EL GEBRE, l'informa que és titular del lloc web: GEBRE.CAT, d'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA EL GEBRE, notifica les següents dades: el titular d'aquesta pàgina web és, ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA EL GEBRE, amb NIF / CIF: (G55163935), i domicili social: CAMÍ VELL DE LA FOSCA, 10 ·  Localitat: PALAMÓS Província: GIRONA. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web GEBRE.CAT, i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA EL GEBRE, atorga la condició d'usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pàgina GEBRE.CAT, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de GEBRE.CAT, proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis emesos per GEBRE.CAT, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per GEBRE.CAT, contra les disposicions d'aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic o que, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d'Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús del web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web.