telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Actualitat

El Gebre es modernitza amb un espai web més interactiu i intuïtiu

El Gebre

L’Associació vol arribar a més gent i ajudar a divulgar els principis que difon des dels seus inicis d’una actuació més respectuosa i adaptada a les necessitats i ritmes dels infants.

És per això que totes les famílies usuàries dels nostres serveis podran disposar d’ara endavant d’un web més dinàmic que permetrà establir una interrelació més directa i a qualsevol moment del dia entre l’escola i la família. Documentació, informació, notícies, actualitat de les nostres escoles; informació de les nostres formacions, contacte per sol·licitar serveis, pressupostos, són algunes de les novetats que es podran trobar al nou espai web i que estaran integrats a més, amb els serveis de missatgeria instantània directe amb les famílies i també les xarxes socials de l’associació.

Un tot, per donar-ho tot. Una experiència global, que faciliti que la immersió a EL GEBRE sigui positiva, entesa i compartida per tots els seus agents.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a www.gebre.cat i també a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i 638.59.81.63.