telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

El #gebreconfinat per coronavirus

Gebre confinat

Des d’EL GEBRE confiem que tota la comunitat Gebre estarà bé, que aprofiteu els dies en família i que les activitats que diàriament anem preparant des d'El Gebre (que podeu consultar a les nostres xarxes socials) seran útils per treballar propostes pedagògiques amb els infants.

Hem hagut de prendre decisions per tal que tothom tingui la mínima afectació, i això vol dir que no cobrarem la quota del mes d’abril a cap de les nostres famílies, així com tampoc els darrers quinze dies de març. Confiem que aquesta mesura ajudi a portar millor les dificultats econòmiques que moltes de les famílies esteu passant.

En relació a l’equip humà, hem hagut de tramitar un ERTE a tota la plantilla per tal de facilitar que tothom pugui cobrar alguna cosa. Amb tot, des de l’Associació EL GEBRE hem decidit que durant el proper curs destinarem el màxim que puguem a retribuir l’equip dels nostres centres en contraprestació pel que han perdut durant aquest temps. Intentarem que malgrat la demora, ningú perdi capacitat adquisitiva.

Aquests dies estarem sota mínims, però seguirem fent l'atenció a través de telèfon i correu electrònic de manera puntual. Continuarem en contacte amb totes les famílies enviant activitats que preparem de manera voluntària per a tots els vostres infants.

Volem agrair el paper de tot l’equip humà en la gestió insòlita d'aquesta crisi.

Bon confinament i bona setmana santa a tothom!