telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

CASAL DE CARTELLÀ: La natura a mà!

Tota la informació i més!

L’Associació socioeducativa El Gebre i l’Ateneu de la Vall de Llémena us fem arribar aquesta carta per informar-vos de les darreres novetats del Casal de Cartellà 2024. El funcionament d’aquest serà el mateix de sempre, ja que tant la direcció com part de l’equip de monitors forma part del nucli de cada any i la voluntat és donar continuïtat i aprofundir en el projecte dels últims estius.

El Gebre som una entitat nascuda el 2013 amb persones vinculades a l’educació formal i no formal i durant aquests anys hem gestionat diferents centres educatius i casals; i també hem organitzat formacions i assessoraments en l’àmbit educatiu arreu de les Comarques Gironines. Si apliquéssim la màxima de “pensa globalment, actua localment”, en el nostre cas pensem amb cada infant, per poder fer una millor intervenció pedagògica a nivell grupal. Com sempre diem, els nostres projectes tenen voluntat de fer educació a foc lent, d’aquella que perdura en el temps.

Amb aquesta aliança, enguany entomem la gestió del Casal de Cartellà l’estiu del 2024, fruit de la bona entesa i treball intens les darreres setmanes amb l’Ateneu de la Vall de Llémena i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori.

 

Cartell 2024

QUIN CALENDARI TINDRÀ EL CASAL AQUEST ANY?

L’activitat tindrà una durada de cinc setmanes, de l’1 de juliol al 2 d’agost. Com cada any és requisit que les famílies participants al casal siguin sòcies de lAteneu de la Vall de Llémena, per tal de poder gaudir de l’espai de la Rectoria i de l’assegurança d’accidents, a més de possibilitar-vos la participació a les diferents activitats que organitzen durant l’any.

NOVETAT: Entre tots els inscrits obrirem un període d'ampliació pel període del 25 al 28 de juny 2024!

 

COM S'HA DE FER LA INSCRIPCIÓ?

Les inscripcions es poden fer per setmanes de dilluns a divendres, amb dinar o sense i amb servei d’acollida de matí (des de les 8 o 2/4 de 9) i de tarda (fins les 4). Tant les acollides com el menjador podran ser d’assistència esporàdica, que implicarà avisar a principi de setmana al monitor referent, i pagar-ho a la coordinadora del casal.

Per últim, informar que els joves que hagin finalitzat 4t d’ESO o 1r de post-obligatori formaran part del grup de pre-monitors. Per optar-hi cal que omplin el formulari d’inscripció igualment, sense efectuar-ne el pagament.

Us deixem les dades de contacte per aquest any (ATENCIÓ, que han canviat!) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per WhatsApp o Telegram al 638.59.81.63.

El període d’inscripció serà de l’1 al 21 dabril, dia en què es tancarà el formulari al web www.gebre.cat/casal-cartella. Un cop inscrits rebreu un correu electrònic confirmant la rebuda de la inscripció. A partir del 5 de maig, des de la coordinació del casal us enviarem un correu confirmant la vostra plaça a través d’un correu electrònic amb un arxiu PDF resum de totes les dades. En cas de no disponibilitat de plaça, també se us informarà per la mateixa via.

NOVETAT: Un cop tancat el període d'inscripció ordinari (el 21 d'abril) mantenim obert el formulari per poder-se seguir inscrivint, fins a exhaurir places. Rebreu la confirmació de places a partir del 5 de maig! NO PERDEU LA DARRERA OPORTUNITAT!

Un cop rebuda aquesta confirmació de la plaça, us concretarem també el cost total del casal i us recordarem la via de pagament. Serà en aquest moment que podreu efectuar la transferència. També rebreu la informació concreta de com i quan entregar la documentació relativa per formalitzar la inscripció.

Qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

COM ES DISTRIBUEIXEN ELS GRUPS PER EDATS?

 • Grup de petits: i3, i4, i5 d’infantil
 • Grup de mitjans: 1r, 2n, 3r de primària
 • Grup de grans: 4t, 5è, 6è de primària
 • Grup de joves: 1r, 2n, 3r d’ESO
 • Pre-monitors: 4t d’ESO, 1r de post-obligatori

 

ELS PREUS I OPCIONS DEL CASAL SÓN:

Matí sense dinar. De 9 del matí a 1 del migdia.

55€ per setmana

Matí amb dinar. De  9 del matí a 3 del migdia.

90€ per setmana

Acollida de matí. De 8 a 9 del matí.

6 € per setmana (2€ si esporàdica)

Mitja acollida de matí. De 2/4 de 9 a les 9 del matí.

3 € per setmana (1€ si esporàdica)

Acollida de tarda. De les 3 a les 4 de la tarda.

6 € per setmana (2€ si esporàdica)

Menjador esporàdic. De la 1 a les 3 del migdia.

8€ per dia

 • Per als pagaments esporàdics, caldrà abonar-los a la coordinadora del casal.
 • Les famílies nombroses disposaran d’un 15% de descompte en el tercer fill i les monoparentals en el segon. Caldrà acreditar-ho.
 • En cas de donar-se de baixa d’algun servei, no tindrà cost fins el 30 de maig, i es retornarà el 100% de l’import satisfet.

Recordeu que per poder assistir al Casal de Cartellà, caldrà ser socis de l’Ateneu de la Vall de Llémena, i els qui no ho sigueu, podreu fer-ho al següent enllaç en el mateix moment. La quota és de 45 € anuals i és de tipus familiar.

Inscripció Casal de Cartellà

En aquesta primera pàgina de la inscripció hi ha les dades relatives a l'infant a inscriure.

Important

 • El període ordinari d'inscripció és de l'1 al 21 d'abril.
 • Un cop tramitada la inscripció rebreu un correu confirmant la rebuda.
 • A partir del 5 de maig rebreu un correu electrònic amb un document PDF i la confirmació de la inscripció, amb el preu total a abonar i les vies per efectuar-lo.
 • El darrer pas serà formalitzar la inscripció presentant la següent documentació:
  • Document PDF rebut al correu, degudament signat per tots els tutors legals.
  • Fotocòpia del DNI de l'infant, si en té.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Fotocòpia del llibre de vacunes
  • Fotocòpia del carnet de família nombrosa/monoparental, si s’escau.

 

Gestió de les dades

Responsable:
Associació Socioeducativa El Gebre

Finalitat:
Respondre les qüestions que formulin els usuaris del web.

Allotjament de les dades:
Les dades seran tractades d'acord a la legislació vigent i allotjades als servidors d'Andaina.net.

Drets:
En qualsevol moment pot recuperar, modificar o eliminar la seva informació, enviant un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Organitza