telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Junta directiva

Sergi Font

President

Soc en Sergi Font. Publicista i des de sempre vinculat al món de la comunicació, el lleure i l’educació. Vaig estudiar un postgrau de llenguatge oral i un màster de gestió de grups de comunicació. Però sempre m’he seguit formant en el món de la veu i la comunicació personal.

Gràcies a la comunicació personal vaig començar a fer classes sobretot al col·lectiu de docents, un dels més perjudicats per l’ús intensiu de la veu i els pocs recursos sobre com tenir-ne cura. Això em va portar a fer docència als graus d’educació infantil i primària de la Universitat Internacional de Catalunya i posteriorment a la Universidad de la Rioja.

Actualment faig docència a la Universitat de Girona, al grau de publicitat, vinculada a la producció audiovisual. També segueixo treballant a la consultora especialitzada en comunicació Blauter Produccions.

La cultura i el lleure són dos dels espais on dedico més hores més enllà de la feina. El 2005 vaig crear una associació per promoure la cultura popular i des del 2009 l’hem centrat en la transmissió de la  cultura popular a través del lleure.

Sempre he cregut en la implicació en projectes compartits, per això participo de diferents associacions culturals i socials. Fer camí implica anar ben acompanyat i si és així, és un plaer.

Eva Miquel

Secretària

Soc l’Eva Miquel. Soc mestra d’Educació Primària. He estudiat un postgrau en Educació i Família.

Actualment soc mestra – tutora de 1r de Primària al Col•legi Vilagran de Salt. He treballat de mestra – tutora a l’escola La Bressola de Sant Galdric, a Perpinyà. També he estat mestra de llengua anglesa a primària a l’escola on estic treballant actualment.

Des dels inicis formo part de l'Associació socioeducativa EL GEBRE amb l'objectiu de poder oferir una mirada específica de l'educació.

Andrea Flores

Tresorera

Soc l'Andrea Flores, intèrpret de llengua de signes des del 2010 i des de llavors treballant a ASOCIDE Catalunya com a guia intèrpret per facilitar l'accessibilitat comunicativa i de mobilitat a persones amb sordceguesa.

Formo part de SiLS, una empresa dedicada a la llengua de signes oferint formacions, divulgació, xerrades i també serveis d'accessibilitat en general, com ara interpretacions, adequacions accessibles a empreses i entitats, etc.

Tinc el títol de monitora de lleure i també d'entrenadora de gimnàstica artística femenina al GGC.

Xavier Roca

Vocal

Soc en Xavier Roca. Soc periodista. Actualment treballo com a cap de comunicació del Bisbat de Girona. Des de sempre m’ha agradat comunicar. Ja als tretze anys vaig començar a publicar la meva pròpia revista on explicava les notícies que passaven al meu poble, Sant Feliu de Guíxols. Després vaig poder gaudir d’experiències a ràdio i televisió a nivell local. Mentre estudiava la carrera, vaig estar implicat en diverses associacions de l’àmbit polític i cultural, i vaig tenir la primera feina en un mitjà de comunicació: El Punt Avui. També vaig iniciar un diari digital al meu poble.

Vaig ser l’encarregat de posar en marxa les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i vaig formar part dels equips de comunicació del 50è Festival de la Porta Ferrada i de l’Espai Carmen Thyssen de la mateixa localitat. En una nova etapa, ja més recent, em vaig encarregar de la comunicació al Consorci Forestal de Catalunya i a l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, on ara visc. Al mateix temps, vaig iniciar un nou diari digital, Tribuna Selvatana.

Des del principi formo part de l'Associació socioeducativa EL GEBRE, amb ganes de comunicar i ajudar a explicar el que fem.