telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Consell assessor

Àdam Bertran

Assessor, mestre, psicopedagog i intèrpret d'LSC.

Soc l’Àdam Bertran. Soc mestre d’educació infantil i psicopedagog. He estudiat un postgrau de direcció i gestió de centres educatius i he estat director de les Llars d’Infants El Molinet, La Bòbila, Kumbaià i Bombolles. A més, també soc professor associat a la Universitat de Girona a l’àrea de didàctica de les matemàtiques, de la Facultat d’Educació i Psicologia.

Soc intèrpret de llengua de signes catalana i faig diferents cursos i xerrades cada any relacionats amb aquesta temàtica.

He treballat de mestre – tutor a l’escola La Bressola de Sant Galdric, a Perpinyà on a més hi vaig exercir tasques de direcció i coordinació. He fet llargues estades pedagògiques a escoles infantil d’Alemanya (Kindergarten St.Rochus i Kindergarten Auf der Bastion).

El gener de 2013, juntament amb diversos companys, vaig crear l’Associació socioeducativa EL GEBRE a través de la qual gestionem  llars d’infants i desenvolupem diferents projectes educatius, dels quals destaquen les iniciatives de divulgació científica, l'organització d’activitats educatives per a infants, per a famílies, assessoraments a mestres, etc.

Nuri Felip

Assessora, mestra i pedagoga

Soc la Nuri Felip. Mestra de ciències per formació i per vocació. Soc llicenciada en pedagogia i doctora especialitzada en convivència escolar. Tinc també el postgrau d’Altes Capacitats Intel·lectuals, Intel·ligència i Diversitat de la UdG.

Professionalment ara mateix soc cap d’estudis de secundària de l’institut escola Cor de Maria de la Bisbal i professora associada del Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Al llarg de la meva vida he fet docència a gairebé totes les etapes educatives: infants, joves i alfabetització d’adults. Actualment estic a secundària i també fent formació per oposicions docents.

Vaig ser una de les fundadores de la Llar d’Infants el Molinet de Monells l’any 2006.

Presideixo l’ONG Educal (Educadors Catalans amb Amèrica Llatina), que realitza projectes de cooperació concretament a Xile i a Brasil, d’on en faig passeres sovint.

He estat també regidora d’Educació, Serveis Socials i Cooperació de la Bisbal.

En els darrers anys m’ha entrat la bena d’escriure i ja tinc dos llibres publicats: una novel·la històrica i una glossa sobre un mestre de qui celebràvem el 90è aniversari.