A.F.A. (Associació de familiars d'alumnes)

L’Associació Familiar d’Alumnes de la Llar d’infants Kumbaià de Palamós està formada per les famílies que ho desitgin amb infants matriculats a l’escola bressol. L’AFA és una entitat independent, gestionada directament per les pròpies famílies i normalment s’estableix una quota anual reduïda, que s’utilitza per poder col·laborar amb l’escola en l’adquisició de material, en la organització d’activitats, formacions, etc.

Des de l’AFA també es sol·liciten subvencions a les administracions, i es poden buscar col·laboracions amb entitats privades sempre amb l’objectiu d’ajudar el dia a dia de l’escola.

Un dels requisits de les tasques de l’AFA és que cap infant resulti discriminat de la seva activitat i és per això que des d’El Gebre sempre demanem a l’AFA que en aquelles activitats que organitza puguin veure’s beneficiats tots els infants de l’escola, malgrat les seves famílies no hagin pogut satisfer la quota, per la raó que considerin.

L’AFA permet i facilita una relació fluïda amb la direcció del centre i l’entitat gestora, sense anar en detriment del contacte directe de cada família amb aquests òrgans.