logo gebre · telèfon 972 314 530 telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Espai familiar

L'ESPAI FAMILIAR és un recurs gratuït que ha creat l'Ajuntament de Palamós a les instal·lacions que l'Associació socioeducativa EL GEBRE té a la mateixa població, que ha de servir per a realitzar en família un conjunt de propostes pedagògiques i educatives amb l’objectiu de gaudir i aprendre a través del joc, tant l'infant (de fins a 5 anys) com el progenitor que l’acompanyi.

Per tal de poder utilitzar aquest espai caldrà reservar-lo prèviament a través del formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina web, amb el benentès que tindrà un aforament limitat que permeti vetllar per la qualitat i el bon gaudi de tots els participants. En cas de superar l'aforament us contactarem. Es prioritzarà els infants del municipi i l'ordre d'arribada.

Les inscripcions per a cada sessió proposada es podran realitzar fins dos dies abans de la mateixa i estarà dinamitzada per una persona de l'equip educatiu de l’Associació socioeducativa El Gebre, que vetllarà pel bon funcionament de l’espai i garantirà unes pautes òptimes de desenvolupament de les sessions per a facilitar aquest aprenentatge en família.

Així mateix, per a les escoles d'educació infantil de Palamós (tant de primer com de segon cicle) s’oferirà la possibilitat de sol·licitar en préstec el material educatiu del què disposa el servei, tot emplenant el formulari pertinent, i també de poder assistir a l'espai amb el grup de l'escola (consultar aforament màxim). Aquest servei es posarà en funcionament properament.

Les sessions d'entre setmana seran de 17.00 a 19.00h i les dels dissabtes de 09.30 a 12.30h, i s'ha d'indicar l'hora d'arribada al servei. Es podrà assistir sense guiatge, però caldria avisar-ho a l'apartat específic del formulari.

 

La ubicació serà al primer pis de l'edifici del Camí Vell de la Fosca, 10, de Palamós.

En cas de venir en una franja concreta dins l'horari establert, anoteu-ho a "Comentaris".

En cas d'anul·lació, urgència o consulta, contacteu al 610.912.173 (si no s'anul·la oportunament, pot perdre la prioritat d'inscripció en el futur).

En cas de dubte, contacteu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Inscripció a l'Espai Familiar
El Gebre