logo gebre · telèfon 972 314 530 telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Noticies de Kumbaià

La Llar d’Infants Kumbaià, amb més de 50 anys al servei de les famílies de Palamós, està situada al nucli de Sant Joan, a l’edifici adjacent a l’església. El servei està gestionat per una entitat sense ànim de lucre i amb finalitats socials.

La Llar d’Infants, tot i ser privada té una ferma voluntat de vocació pública i per això ajusta els preus i compleix amb les normatives i criteris més exigents per oferir un servei de qualitat.

L’acció educativa a la llar d’infants parteix d’una visió d’infant basada en el respecte i el voler-lo entendre individualment per qui és, pel que necessita, pel que vol.

A la llar d’infants ens adaptem al màxim per tal de garantir-li un desenvolupament i creixement íntegre en aspectes psicomotors, lingüístics, afectius, emocionals…

Com treballem

Treball ambiental i científic

Coneixement de l’entorn més immediat des de l'experimentació, l'observació i la manipulació.

Treball logicomatemàtic

Nocions d’espai, lògica, geometria, quantitat i mesura, nombres, càlcul, resolució de problemes...

Treball lingüístic i alfabètic

Aprenentatge transversals a través de totes i cadascuna de les activitats desenvolupades dins la llar d'infants.

Treball psicomotriu

Totes les activitats contemplen, a través de la llei proximodistal, aspectes psicomotrius fins i grossos.

El Gebre

logotip gebre

L’Associació socioeducativa EL GEBRE neix el gener del 2013 amb l’objectiu d’aportar una mirada diferent a diferents camps de l’educació en els quals ens hi sentim còmodes com a associació i creiem que cal potenciar des de la pràctica viva en l’execució i gestió de diferents serveis.

Des del naixement hem dut a terme la gestió de diferents llars d’infants, la realització de formacions d’àmbits diversos com la llengua de signes catalana o l’educació ambiental, l’assessorament a col•lectius de mestres, organització de tardes lúdico-formatives a través de tallers de ciència per a institucions o associacions, etc.

Ens pots conèixer a gebre.cat o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Estem a la teva disposició per créixer i formar-nos junts.

El Gebre