ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA

EL GEBRE — Juga. Educa. Creix.

Educació integral i conscient. Gestió social de serveis educatius.

Qui som.

EL GEBRE neix el gener del 2013 amb l’objectiu d’aportar una mirada diferent a diferents camps de l’educació on ens sentim còmodes com a associació socioeducativa i que creiem que cal potenciar des de la pràctica viva en l’execució i gestió de diferents serveis.

Què fem.

Des del nostre naixement, gestionem diferents llars d’infants i realitzem formacions d’àmbits diversos com la llengua de signes catalana o l’educació ambiental, l’assessorament a col·lectius de mestres i organitzem tardes lúdico-formatives a través de tallers de ciència per a institucions o associacions.

Com treballem.

L’acció educativa a les llars d’infants parteix d’una visió de l’infant basada en el respecte i el voler-lo entendre individualment per qui és, pel que necessita i pel que vol. Ens hi adaptem al màxim per tal de garantir-li un desenvolupament i creixement íntegre en aspectes psicomotors, lingüístics, afectius i emocionals.

Actualitat

El dia a dia de les nostres llars d’infants.

http://elmolinet.gebre.cat/?feed=rss2
http://labobila.gebre.cat/?feed=rss2

Estigues al dia.

Tota l’actualitat, els projectes, les formacions i jornades que organitzem aquí.

Actualitat →

Des d’EL GEBRE necessitem nous professionals per cobrir algunes vacants en els nostres equips. Si teniu els següents títols, envieu-nos el currículum per poder participar del procés de selecció que iniciarem properament.   Tècnic especialista en Educació Infantil Mestre Educació […]

Continue Reading

Des de l’Associació socioeducativa EL GEBRE creiem que a més gent col·laborant, més enriquidor serà el projecte. Tant pels beneficiaris dels nostres serveis, com pels propis col·laboradors, l’aprenentatge que poden dur a terme, la pràctica, l’experiència, etc. A part de […]

Continue Reading

Àdam Bertran
Director, mestre i psicopedagog
Àdam Bertran
Director, mestre i psicopedagog
Sóc mestre d’educació infantil i psicopedagog. Actualment sóc director de les Llars d’Infants El Molinet, La Bòbila i Les Bombolles. També sóc professor associat a l'UdG a l’àrea de Didàctica de les matemàtiques.
Lídia Ochoa
Secretària
Lídia Ochoa
Secretària
Sóc educadora ambiental (UdG). Actualment, sóc investigadora del grup de recerca en educació científica i ambiental (GRECA) a l’Institut de Recerca Educativa (IRE-UdG). Formadora permanent de mestres, especialitzada en educació científica i ambiental basades en la indagació i experimentació en infantil, primària i secundària.
Tània Sabrià
Coordinadora de centre, Educadora i tutora
Tània Sabrià
Coordinadora de centre, Educadora i tutora
Sóc Tècnica Especialista en Educació Infantil i mestra d’Educació Primària amb menció d’educació científica i ambiental per l'UdG. També he fet cursos de monitora de lleure, de foment de la creativitat a l’aula, de manipuladora d’aliments i de primers auxilis.