logo gebre · telèfon 972 630 661 telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Equip educatiu

Gemma Casals

Gemma Casals

Directora i tutora

Sóc la Gemma Casals. Sóc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. Abans del Grau vaig realitzar, per una banda, el CFGM d’Atenció Sociosanitària i, per l’altra, el CFGM d’Auxiliar d’Infermeria. Actualment estic realitzant el màster en dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge (UOC).

Els darrers nou anys, he estat treballant com a cuidadora en un centre per a persones amb discapacitat i enmig de tot aquest temps he participat en un voluntariat al Marroc.

Aquest curs 2017-2018 m’he incorporat a la Llar d’Infants La Bòbila com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants.

Àdam Bertran

Àdam Bertran

Director gestor i psicopedagog

Sóc l’Àdam Bertran. Sóc mestre d’educació infantil i psicopedagog. He estudiat un postgrau de direcció i gestió de centres educatius i actualment estic de director gestor i psicopedagog de la Llar d’Infants El Molinet i la Llar d’Infants La Bòbila. A més, també sóc professor associat a la Universitat de Girona a l’àrea de Didàctica de les matemàtiques, de la Facultat d’Educació i Psicologia.

Sóc intèrpret de llengua de signes catalana i faig diferents cursos i xerrades cada any relacionats amb aquesta temàtica.

He treballat de mestre – tutor a l’escola La Bressola de Sant Galdric, a Perpinyà on a més hi vaig exercir tasques de direcció i coordinació. He fet llargues estades pedagògiques a escoles infantil d’Alemanya (Kindergarten St.Rochus i Kindergarten Auf der Bastion).

El gener de 2013, juntament amb diversos companys, vaig crear l’Associació El Gebre a través de la qual gestionem aquesta llar d’infants i desenvolupem diferents projectes educatius, dels quals destaquen les iniciatives de divulgació científica, la organització d’activitats educatives per a infants, per a famílies, assessoraments a mestres, etc.

Elsa Muriana

Elsa Muriana

Coordinadora i tutora

Sóc l’Elsa Muriana. Durant diversos anys he treballat en diferents sectors laborals fins que vaig decidir fer el cicle formatiu en la que és la meva vocació, l’educació infantil. Vaig titular-me com a Tècnica Superior en Educació Infantil l’any 2011 al Institut d’Educació Secundària “La Bisbal”.

Tinc formació en primers auxilis, manipulació d’aliments i participo activament amb el “Projecte Xevi” una associació on es realitzen accions per al desenvolupament del tercer món en els àmbits de la sanitat i educació.

El 2012 vaig començar a treballar a la Llar d’infants “El Molinet”. Des de llavors treballo com a educadora a la llar d’infants. El curs 2017/2018 vaig incorporar-me a l’equip de la Llar d’Infants La Bòbila, on continuaré aquest curs.

Sònia Sánchez

Sònia Sánchez

Educadora i tutora

Sóc la Sònia Sánchez. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, graduada en Comunicació i Tècnica en Educació Infantil. També tinc el curs de primers auxilis. M’encanta crear i explicar contes. Invento, escric, il·lustro, enquaderno i publico els meus propis contes. M’agrada que aquests tractin temes difícils d’abordar com per exemple, la gelosia,  l’egoisme, la mort i el dol… I després, explicar-los d’una manera diferent utilitzant diversos elements (titelles, disfresses, peluixos…) intentant aconseguir un món màgic i educatiu alhora, motivant els infants per a què hi participin i aprenguin.

El curs 2016/2017 em vaig incorporar a la Llar d’Infants El Molinet, de Monells, com a educadora de suport de l’aula dels lactants. El curs passat em vaig incorporar a la Llar d’Infants La Bòbila, de tutora de P1 i P2, i el curs 2018/2019 hi continuaré desenvolupant les tasques d’educadora a la mateixa llar.

Paula Clarà

Paula Clarà

Educadora i tutora

Sóc la Paula Clarà. Sóc Tècnica en Educació Infantil i Mestra d’Educació Infantil i Primària (UdG) amb menció de música. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil i de manipulació d’aliments, a part del de Primers Auxilis.

Des que tinc 15 anys he fet de monitora al Casal La Patuleia de Girona els dissabtes a la tarda. A més a més, he realitzat classes de repàs.

Aquest estiu he estat d’educadora a la Llar d’Infants El Molinet i el curs 2018 – 2019 m’he incorporat a la Llar d’Infants La Bòbila com a educadora de suport.

Yasmin Pérez

Yasmin Pérez

Educadora de suport

Em dic Yasmin Pérez Resina i actualment sóc educadora en la Llar d'Infants La Bòbila. L'any 2018 vaig obtenir la titulació en el grau de Mestre/a en Educació Infantil amb la Menció en Escola Bressol a la Universitat de Girona.

La primera feina relacionada amb l'ambit educatiu va ser una substitució l'any 2018 després de finalitzar els estudis. L'estiu del 2019 vaig treballar a la Llar d'Infants Kumbaià també a través de l'Associació socioeducativa El Gebre.

Sempre he realitzat feines relacionades amb els infants com classes de reforç a nivell particular.

El Gebre