Ahir divendres 16 de Novembre els nens i nenes de P2 van anar d’excursió a Sant Sadurní de l’Heura. Vam anar a veure el teatre que realitzaven els nens i nenes de l’escola “La Pedra Dreta”.
L’obra de teatre que van veure va ésser molt intrigant i divertida. Els nens i nenes van quedar bocabadats amb les avionetes i els helicòpters que hi sortien. Eren fets de cartró però semblaven de veritat de tan ben fets que estaven!
També hi sortien personatges com per exemple; policies, aviadors i científics. Els aviadors, anàven molt ben guarnits: casc, guants, botes, ulleres, etc. I sabeu què? El llum de l’escenari s’obria i es tancava cada cop que sortien personatges diferents!

A continuació, un cop acabada l’obra de teatre, vam anar al menjador  de l’escola “La Pedra Dreta”. Allà, els pares i mares de l’escola (AMPA) ens tenien l’esmorzar preparat; un tall de coca i uns sucs, boníssims!

Finalment, els infants van jugar a l’aula dels nens i nenes de P3 ja que la situació meteorològica no acompanyava gaire. Quina classe més gran i quants contes, puzzles, joguines, etc. que tenen!
Va ser un matí diferent i molt i molt divertit!!!
Moltes gràcies per convidar-nos.