Junta directiva.

Àdam Bertran.

President

Sóc l’Àdam Bertran. Sóc mestre d’educació infantil i psicopedagog. He estudiat un postgrau de direcció i gestió de centres educatius i actualment estic de director de la Llar d’Infants El Molinet i la Llar d’Infants La Bòbila. A més, també sóc professor associat a la Universitat de Girona a l’àrea de Didàctica de les matemàtiques, de la Facultat d’Educació i Psicologia.

Sóc intèrpret de llengua de signes catalana i faig diferents cursos i xerrades cada any relacionats amb aquesta temàtica.

He treballat de mestre – tutor a l’escola La Bressola de Sant Galdric, a Perpinyà on a més hi vaig exercir tasques de direcció i coordinació. He fet llargues estades pedagògiques a escoles infantil d’Alemanya (Kindergarten St.Rochus i Kindergarten Auf der Bastion).

El gener de 2013, juntament amb diversos companys, vaig crear l’Associació El Gebre a través de la qual gestionem aquesta llar d’infants i desenvolupem diferents projectes educatius, dels quals destaquen les iniciatives de divulgació científica, la organització d’activitats educatives per a infants, per a famílies, assessoraments a mestres, etc.

Lídia Ochoa.

Secretària

Sóc la Lídia Ochoa, de Girona. Vaig estudiar Ciències Ambientals per la Universitat de Girona (UdG) i vaig fer un Postgrau en Participació ciutadana i desenvolupament sostenible per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Vaig fer estudis avançats en Educació Ambiental (UdG).

He treballat com a tècnica de participació i directora facultativa de projectes ambientals i com a col·laboradora experta en projectes educatius adreçats a tots els nivells educatius per diferents institucions, entitats i empreses.

Actualment, faig de professora de l’àrea de didàctica de les ciències experimentals en els estudis de Mestre en educació Infantil i Primària de la Facultat d’Educació i Psicologia i del Grau de Ciències Ambientals de la Facultat de Ciències (UdG). Coordino les especialitats de Biologia/Geologia i Física/Química del Màster de formació de professorat de secundària (UdG). Sóc investigadora del Grup de recerca en educació científica i ambiental (GRECA) a l’Institut de Recerca Educativa (IRE-UdG). Assessora i formadora permanent de mestres, especialitzada en educació científica i ambiental basades en la indagació i experimentació en infantil, primària i secundària. He estat coordinadora de la Fira de la Ciència per Petits Grans Científics (8 edicions a la ciutat de Girona 2008-2015).

A l’Associació socioeducativa El Gebre col·laboro com a secretària de l’entitat i entre d’altres projectes porto la planificació i programació de les propostes didàctiques de les llars d’infants que gestionem, encarregant-me de l’assessorament en aspectes formatius i didàctics, centrada especialment en el disseny, preparació, realització i avaluació de propostes didàctiques.

Altres membres de la Junta directiva.

Eva Miquel. Tresorera.

Xavier Roca. Vocal.

Pol Girbal. Vocal