ASSOCIACIÓ SOCIOEDUCATIVA

EL GEBRE — Juga. Educa. Creix.

Educació integral i conscient. Gestió social de serveis educatius.

Qui som.

EL GEBRE neix el gener del 2013 amb l’objectiu d’aportar una mirada diferent a diferents camps de l’educació on ens sentim còmodes com a associació socioeducativa i que creiem que cal potenciar des de la pràctica viva en l’execució i gestió de diferents serveis.

Què fem.

Des del nostre naixement, gestionem diferents llars d’infants i realitzem formacions d’àmbits diversos com la llengua de signes catalana o l’educació ambiental, l’assessorament a col·lectius de mestres i organitzem tardes lúdico-formatives a través de tallers de ciència per a institucions o associacions.

Com treballem.

L’acció educativa a les llars d’infants parteix d’una visió de l’infant basada en el respecte i el voler-lo entendre individualment per qui és, pel que necessita i pel que vol. Ens hi adaptem al màxim per tal de garantir-li un desenvolupament i creixement íntegre en aspectes psicomotors, lingüístics, afectius i emocionals.

Actualitat

El dia a dia de les nostres llars d’infants.

EL MOLINET

An error occured for when trying to retrieve feeds! Check the URL's provided as feed sources.

LA BÒBILA

An error occured for when trying to retrieve feeds! Check the URL's provided as feed sources.

LES BOMBOLLES

  • Sortida a la Mota!

    Avui hem arribat a la llar amb molta energia i com que ens agrada molt fer sortides hem decidit anar fins a la mota! Hem aguantat com uns campions! Que grans que ens hem fet! Creiem que fer sortides amb els infants és molt profitós ja que els permet viure noves experiències fora del seu entorn habitual tot esdevenint cada […]

  • Mirallet, mirallet, què veus?

    A les Bombolles estem treballant les parts de la cara i avui hem jugat a mirar-nos al mirall i a reconèixer les nostres cares! Que bé que ens ho hem passat! Mentre alguns fèiem ganyotes, els altres ens hem quedat ben sorpresos al veure la nostra cara al mirall!  Després hem agafat les barres de maquillatge i ens hem pintat! […]

Estigues al dia.

Tota l’actualitat, els projectes, les formacions i jornades que organitzem aquí.

Actualitat →

Des d’EL GEBRE necessitem nous professionals per cobrir algunes vacants en els nostres equips. Si teniu els següents títols, envieu-nos el currículum per poder participar del procés de selecció que iniciarem properament.   Tècnic especialista en Educació Infantil Mestre Educació […]

Continue Reading

Des de l’Associació socioeducativa EL GEBRE creiem que a més gent col·laborant, més enriquidor serà el projecte. Tant pels beneficiaris dels nostres serveis, com pels propis col·laboradors, l’aprenentatge que poden dur a terme, la pràctica, l’experiència, etc. A part de […]

Continue Reading

Àdam Bertran
Director, mestre i psicopedagog
Àdam Bertran
Director, mestre i psicopedagog
Sóc mestre d’educació infantil i psicopedagog. Actualment sóc director de les Llars d’Infants El Molinet, La Bòbila i Les Bombolles. També sóc professor associat a l'UdG a l’àrea de Didàctica de les matemàtiques.
Lídia Ochoa
Secretària
Lídia Ochoa
Secretària
Sóc educadora ambiental (UdG). Actualment, sóc investigadora del grup de recerca en educació científica i ambiental (GRECA) a l’Institut de Recerca Educativa (IRE-UdG). Formadora permanent de mestres, especialitzada en educació científica i ambiental basades en la indagació i experimentació en infantil, primària i secundària.
Tània Sabrià
Coordinadora de centre, Educadora i tutora
Tània Sabrià
Coordinadora de centre, Educadora i tutora
Sóc Tècnica Especialista en Educació Infantil i mestra d’Educació Primària amb menció d’educació científica i ambiental per l'UdG. També he fet cursos de monitora de lleure, de foment de la creativitat a l’aula, de manipuladora d’aliments i de primers auxilis.