“ELS PROJECTES. CONTEXTOS I EXPERIÈNCIES D’APRENENTATGE SIGNIFICATIU A PRIMER I SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL (0-3 I 3-6)”

FORMACIÓ DESTINADA A PROFESSIONALS DE L’EDUCACIÓ INFANTIL EN GENERAL, I A TOTES AQUELLES PERSONES INTERESSADES EN DESCOBRIR UNA NOVA MIRADA EN L’EDUCACIÓ EN AQUESTA ETAPA: MESTRES, EDUCADORES, FAMÍLIES, MONITORS…

Consulteu més informació a info@gebre.cat

Gino Ferri

Dissabte 31 d’agost de 2019.

Amfiteatre (Teatre Mundial), La Bisbal d’Empordà

Horaris:

 • 09.00 – 09.30h: Acreditacions i recollida de material.
 • 09.30 – 14.00h: Formació
 • 14.00 – 15.30h: Dinar
 • 15.30 – 19.00h: Formació

Formador:

Gino Ferri, llicenciat en Ciències de l’Educació a la Universitat de Mòdena e Reggio (Itàlia) porta més de trenta anys treballant en l’àmbit educatiu.

Ha treballat a escoles infantils publiques de Reggio Emilia entre 1986 i 1994 i entre 2004 i 2015, així com també al Centre de Documentació i Investigació Educativa (1994-1998) com a formador i realitzant publicacions sobre educació.

Entre 1998 i 2001 ha dut a terme pràctiques d’investigació qualitativa sobre el tema de la robòtica educativa. Col·laborador de Reggio Children durant els anys 1994-2000, ha supervisat diversos projectes i publicacions i també la creació de productes multimèdia i de projectes de comunicacions institucionals per a diverses entitats.

Des de fa més de 20 anys s’encarrega de la formació de mestres a Itàlia i Europa.

A l’actualitat viu entre Elx (País Valencià) i Catalunya, on exerceix de formador i d’assessor educatiu per compta pròpia i també en col·laboració amb diverses entitats (Rosa Sensat i el CIFE de la Universitat de Vic, CEFIRE específic d’infantil de València, UMH d’Elx, etc).

Preu:

35 euros, a pagar abans del 23 d’agost per confirmar plaça.

Cal efectuar efectuar l’ingrés de 35 euros al número de compte de Banc Sabadell ES94 0081 0178 6300 0125 8131, indicant “CURS GINO FERRI + el vostre nom” al moment de fer la matrícula per tal de poder-vos confirmar la inscripció.

INCLOU: Material necessari + esmorzar i berenar. (NO INCLOU el dinar).

Contingut:

La formació esdevé una ocasió per reflexionar sobre les claus que permeten construir contextos d’aprenentatge significatiu per a infants de fins a 6 anys.

S’aprofundirà en molts temes que constitueixen les condicions bàsiques per a que això sigui possible:

 • Identitat i característiques de la infància de 0 a 3 anys i també de 3 a 6 anys;
 • El treball per projectes a l’escola bressol i al segon cicle d’educació infantil.
 • Espais i materials com a recursos per a l’educació;
 • Paper de l’adult;
 • Significats i potencialitats dels contextos d’aprenentatge a l’etapa de 0 a 3 i 3 a 6 anys.

Objectius:

Oferir estímuls i recursos (teòrics, conceptuals i concrets) que puguin ajudar a cada participant a:

 • Desenvolupar una consciència més profunda amb respecte a l’educació a l’etapa de 0 a 6 anys.
 • Comprendre com crear contextos d’aprenentatge adequats i significatius.

Metodologia:

Per a que els continguts no semblin abstractes ni distants de l’experiència de les participants, la metodologia proposada combinarà per un costat les presentacions per part del formador, diàlegs col·lectius per a reflexionar sobre els diferents temes proposats, i dinàmiques grupals.

Consulteu més informació a info@gebre.cat

Inscripcions i pagament:


 

Cal efectuar efectuar l’ingrés de 35 euros al número de compte de Banc Sabadell ES94 0081 0178 6300 0125 8131, indicant “CURS GINO FERRI + el vostre nom” al moment de fer la matrícula per tal de poder-vos confirmar la inscripció.

IMPORTANT:

 • Un cop enviat el formulari, NO rebreu cap confirmació.
 • Com a màxim, el 23 d’agost haureu d’haver rebut un correu informatiu, que significarà que la inscripció serà correcta.
 • En cas de dubte, podeu confirmar dades a info@gebre.cat.
 • Cal marcar totes les opcions, sinó l’aplicatiu no deixarà enviar la inscripció.
 • Abans del dia 30 d’agost us enviarem informació relacionada amb el curs.

Certificació de la formació:

Aquesta activitat estarà certificada -per al personal docent- per l’ICE de la Universitat de Girona i està inclosa al Pla de Formació del Departament d’Ensenyament. Si disposeu d’usuari XTEC, a fi que el certificat quedi inclòs en el vostre expedient digital, caldrà que també feu la inscripció a: INSCRIPCIÓ XTEC

Si no disposeu de codi XTEC, però voleu la certificació d’assistència i aprofitament, ho haureu de demanar via correu electrònic a info@gebre.cat a partir de l’1 de setembre de 2019.

Organitza:

Amb la col·laboració de: